Norton bellen


Hoe fout 8504 in Norton 360 op te lossen? 

 

Als u een Norton 360-gebruiker bent, moet u deze fout 8504 af en toe zijn tegengekomen. Windows 10-gebruikers zien deze fout voornamelijk. Norton-antivirus beschermt het systeem tegen malware- en virusaanvallen door de installatie van bestanden door browsers of derden. Welk besturingssysteem of welke versie van Windows u ook gebruikt, u hebt aanvullende antivirussoftware nodig om uw machine te beschermen tegen dergelijke malware-aanvallen. Net als andere tools kan deze antivirus de gebruiker echter soms lastig vallen. Fout 8504 kan om verschillende redenen optreden. Enkele van de redenen zijn-

 

  • Beschadigde installatie - In sommige gevallen krijgt u deze foutmelding omdat het installeren van een beschadigd bestand het standaard verwijderingsproces verstoort. In deze situatie zou u het probleem moeten kunnen oplossen door een gespecialiseerd Norton Remove & Reinstall-hulpprogramma uit te voeren om elke Norton-component met geweld te verwijderen en opnieuw te installeren. 
  • 3rd-Party AV Conflict- Als uw systeem een ​​beveiligingstool van derden heeft, is de kans groot dat u deze fout tegenkomt in Norton. Het wordt niet aanbevolen om twee verschillende antivirusprogramma's in een systeem te hebben. U kunt het probleem oplossen door de conflicterende AV-suite of AV-scanner van derden te verwijderen uit het menu Programma's en onderdelen. 

 

Als u met deze fout wordt geconfronteerd, kunt u het beste contact opnemen met Norton ondersteuning voor hulp. Het is heel gewoon om twee gedachten te hebben voordat je het probleem alleen oplost. U kunt echter vrij zijn van deze fout wanneer u verbinding maakt voor hulp. 

 

Het Norton-ondersteuningsteam helpt u stap voor stap bij het oplossen van deze fout en andere problemen. Naast de teamhulp hebben we enkele belangrijke en handige stappen genoemd om Norton-antivirusfout 8504 op te lossen. 

 

Sommige van de stappen zijn

 

  • Schakel uw systeem in om de antivirustool te verwijderen.
  • Druk op Windows+R en typ de opdracht Uitvoeren op het vak.
  • Typ “appwiz. cpl" in de daarvoor bestemde ruimte en druk op enter.
  • Hier ziet u alle geïnstalleerde programma's op het systeem, samen met Norton Antivirus.
  • Selecteer de optie "Verwijderen" of "Verwijderen".
  • Volg de exacte instructies die op uw scherm verschijnen om de tool te verwijderen.
  • Nadat het hulpprogramma is verwijderd, start u de pc opnieuw op en installeert u het hulpprogramma opnieuw. 

 

Veel gebruikers kwamen de 8504-fout tegen en hebben gemeld dat het gebruik van de bovenstaande stappen van het Norton Remove and Reinstall-programma de fout volledig heeft opgelost. Dit unieke programma is ter plaatse gemaakt, vooral wanneer de tool moeilijk te verwijderen is met behulp van standaardmethoden. 

 

Als u nog steeds met de bovenstaande fout wordt geconfronteerd of als u de tool niet opnieuw kunt installeren,het Bellen Norton Belgie ondersteuningsteam via het nummer dat op de site wordt vermeld voor hulp. 

 

Originele Bron