bellen belgie Norton


Hoe Norton inactieve scan op achtergrond uitschakelen? 

 

Aangezien de meeste mensen op de planeet tegenwoordig de voordelen van technologie en internet gebruiken om hun activiteiten af ​​te ronden, moet u aandacht besteden aan het beveiligingssysteem van uw apparaat. Dit komt omdat virussen, malware en hackers gemakkelijk uw apparaat kunnen binnendringen met behulp van internet en uw informatie met een ruime marge kunnen misbruiken. De beste manier om dit te doen is met behulp van een antivirusprogramma zoals Norton. 

 

Hoewel u verschillende andere applicaties zult tegenkomen, zal deze uw beste keuze zijn, aangezien zij aandacht besteden aan de behoeften van hun klanten. Als gevolg hiervan zou u, zodra u tijd heeft, meer moeten leren over hoe u erin kunt investeren met de hulp van het Norton-ondersteuningsteam. 

 

Een van de beste aspecten van het gebruik van dit beveiligingssysteem is dat het een handige en efficiënte gebruikersinterface heeft die u zonder problemen kunt bedienen. Dit aspect maakt het voor u gemakkelijk om de meest relevante resultaten te verkrijgen. 

 

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te vinden hoe u de talrijke hulpprogramma's van een beveiligingstoepassing zoals Norton op uw favoriete apparaat moet installeren en instellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet wat u moet doen of waar u moet beginnen. 

 

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteuningsteam van Norton u ruimschoots kan helpen met uw problemen. Je kunt ze bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer je tijd hebt. 

 

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Norton Background Idle Scan wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

 

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton beveiligingstoepassing op uw smartphone of laptop openen
  2. Wanneer het hoofdvenster wordt geopend, gaat u onmiddellijk naar het menu Instellingen
  3. Er wordt een nieuwe pagina geopend met tal van alternatieven, klik op de tegel Administratieve instellingen
  4. Open de Stille modus-instellingen vanaf de volgende pagina die voor je verschijnt
  5. Tik op de knop Toepassen die u tegenkomt en sla de wijzigingen op

 

U kunt het bellen Norton belgie ondersteuningsnummer als u aanvullende informatie wenst.  

 

Originele Bron